Even voorstellen

Op onze boerderij hebben wij 3 paarden:

Amigo, een Engelse volbloedruin van 25 jaar. Amigo is met pensioen vanwege lichamelijke klachten, maar heeft nog voldoende pit! Hij is lekker ondeugend en eigenwijs en van nature (een beetje) nerveus en gevoelig. Amigo is geen allemansvriend, maar heb je een “klik” met hem, dan heb je de trouwste vriend die je kunt wensen…

Ronin, een Oldenburgerruin van 9 jaar. Ronin is de GVR (de grote vriendelijke reus), hij is heel groot, maar heel zachtaardig en de rust zelve. Ronin vindt iedereen die hem aandacht geeft aardig en hij is zeer nieuwsgierig van aard. Ronin is het vaste dressuurpaard van Loes, zij rijden samen wedstrijden. Ronin is heel goed in het winnen van vertrouwen door zijn rustige, nieuwsgierige en vriendelijke karakter.

Omar: een voskleurige draverkruising van 29 jaar. Hij is met pensioen. Omar is van een vriendin van Loes en staat bij ons gestald. Hij is heel rustig en lief en houdt van borstelen en knuffelen. Omar is helaas op woensdag 22 juli 2015 overleden, we zullen hem erg missen.

We hebben 1 pony; Sjors. Sjors is een bonte Shetlander. We hebben hem gekregen van vrienden voor de verjaardag van Wilfred. Over zijn leeftijd is niet veel bekend, maar hij is erg gezond en heeeeel braaf. Sjors vindt het heerlijk om gepoetst en vertroeteld te worden en hij heeft de harten gestolen van jong en oud hier. De volwassen mensen borstelen hem graag en gaan af en toe een rondje met hem wandelen, de kinderen tot ca 40 kg kunnen ook een klein stukje rustig met hem rijden. Hij is een echte kindervriend en is heel lief en rustig van aard.

En nog meer....

Verder hebben we een koe, 8 schapen en 4 geiten, een aantal konijnen, cavia’s, kippen, duiven en een volière met kanaries, parkieten, diamantduifjes en zebravinken. In de zomer komt de landschildpad Stoffel altijd logeren.

Alle dieren worden dagelijks verzorgd, de stallen en hokken worden schoongehouden en de gezondheid en voedingstoestand van de dieren wordt nauwkeurig in de gaten gehouden. Voor dierenliefhebbers is er dus voldoende te doen en de dankbaarheid van de dieren is groot!

Overigens is er ook voor niet-dierenliefhebbers genoeg te doen, de dieren bieden iets extra’s voor degenen die hierin interesse hebben, maar het is absoluut niet het enige dat wij te bieden hebben!

Contactgegevens
Wilt u een keer een kijkje komen nemen of meer informatie ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Locatie: 
Swaantjesweg 17 
6101 XN Echt 

Telefoon: 0475-476106 --- 06-14917128
E-mail: zwaantjeshof@hotmail.com
Website: www.zwaantjeshof.nl
Facebook: www.facebook.nl/zorgboerderij.zwaantjeshof