Wie zijn wij?

Wij zijn Wilfred en Loes Peters. We hebben 2 kinderen, zoon Cas geboren in 2009 en dochter Guusje geboren in 2011.

Wilfred beheert het landbouwgedeelte van het bedrijf, daarnaast werkt hij als zelfstandig rentmeester.

Loes beheert het zorggedeelte en werkt als begeleidster. Loes heeft een sociaal pedagogische achtergrond, aangevuld met een opleiding voor
AD(H)D coach. Loes heeft veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen.

Bij de kindergroep hebben wij hulp van een vaste kracht die in 2016 haar opleiding Social Work heeft afgerond, zij heet Nicole Smeets, en is al jaren een vertrouwd gezicht bij de kinderen.

Op kantoor is de regie en uitvoering in handen van Petra Coolen, zij werkt 12 uur per week om alle administratie te verwerken.

We werken geregeld met zzp’ers die invallen voor de vaste begeleiders, ook dit zijn vaste mensen, dus vertrouwde gezichten die goed bekend zijn met de gang van zaken op de boerderij.

Verder hebben wij het hele jaar door (uitgezonderd de schoolvakanties) stagiair(e)s van verschillende opleidingen. Bijvoorbeeld van de opleiding voor dierverzorging, Social Work en Natural Health. Wij zijn een door Calibris en Aequor erkende stageplaats.

Team Zwaantjeshof

Contactgegevens
Wilt u een keer een kijkje komen nemen of meer informatie ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Locatie: 
Swaantjesweg 17 
6101 XN Echt 

Telefoon: 0475-476106 --- 06-14917128
E-mail: zwaantjeshof@hotmail.com
Website: www.zwaantjeshof.nl
Facebook: www.facebook.nl/zorgboerderij.zwaantjeshof